werken bij

VOLOP KANSEN

Werken bij Kempen Transport betekent werken in een prachtig bedrijf. Met ruim 300 collega’s vervoeren onze koeltrailers groente en fruit door grote delen van Europa. Geconditioneerd vervoer waarbij snelheid en flexibiliteit vereist zijn. 

Er zijn echt volop kansen in de wereld van transport. Kempen Transport heeft continu vacatures die ingevuld moeten worden. Wil jij graag werken bij een flexibele en transparante organisatie en bij een veelzijdige werkgever in transport en warehousing, dan hopen wij dat we jouw aandacht kunnen aanwakkeren. Dat geldt overigens ook voor stagiaires die op zoek zijn naar een effectieve en interessante uitdaging in de wereld van transport. Jullie zijn meer dan welkom.

Vacatures

Chauffeur

De beste weg loopt via Venlo en daar maakt Kempen Transport werk van. Iedere dag vervoeren onze koeltrailers groente en fruit door grote delen van Europa. 

KANTOOR

Wij ontzorgen dagelijks met 300 collega’s de logistiek voor veel bedrijven. Wij streven naar vlekkeloze transportplanningen en blije chauffeurs.

WAREHOUSE

Ons moderne, klimaat gecontroleerde bedrijfspand op Fresh Park Venlo maakt meer mogelijk. Wat te denken van onze moderne warehousing faciliteiten?

GROEI MET ONS MEE!

Ontdek wat Kempen Transport jou te bieden heeft en bekijk hieronder onze vacatures.

Medewerker Order-Entry 

Vooruitdenken zit in je bloed, net als oplossingen zien. En die beren op de weg… Dat is aan jou niet besteedt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als medewerker Order Entry!

Medewerker Chauffeursbalie 

Regelen en het overzicht bewaren aan een drukke balie? Laat dat maar over aan jou! Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor de chauffeursbalie!

Chauffeur worden bij Kempen Transport 

Word chauffeur bij Kempen Transport en ontdek waarom het bij ons beter, leuker en uitdagender is dan bij al die andere bedrijven.

CE CHAUFFEUR (GROUPAGE) NATIONAAL EN INTERNATIONAAL 

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze Internationale chauffeurs zijn meerdere dagen van huis, vertrekken veelal 3x per week na 18.00 uur.

WEEKENDCHAUFFEUR AGF (GROUPAGE) INTERNATIONAAL 

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze weekendchauffeurs vertrekken o.a. naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

ZATERDAGCHAUFFEUR AGF (GROUPAGE) NATIONAAL 

Vanaf standplaats Venlo vindt dagelijks geconditioneerd vervoer plaats. Onze chauffeurs vertrekken naar o.a. naar het Westland, kwekers, havens en groenteveilingen in Nederland en België.

CHAUFFEURSOPLEIDING RIJBEWIJS C+E 

Denk jij het in je te hebben om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur? Wij bieden gemotiveerde mensen de kans om zich te laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur.

LOGISTIEK MEDEWERKER 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. je werk bestaat uit het laden en lossen van vrachtwagens.

OPEN SOLLICITATIE  

Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

INLOOPSOLLICITATIES

Binnenkort organiseren wij inloopsollicitaties. Binnenlopen, kennis maken, solliciteren… en direct met een baan naar huis! Zo gemakkelijk is solliciteren bij ons

Kom gewoon binnenlopen tijdens de inloopsollicitatie avond. Wij laten je graag kennismaken met Kempen Transport, zodat je een goed beeld krijgt of wij bij jou passen.  Je kunt meteen op sollicitatiegesprek, en als we beiden enthousiast zijn bieden we je direct een baan aan.

Ook als je nog geen CE rijbewijs hebt en toch interesse hebt in een baan als chauffeur kunnen wij jou een aanbieding doen. Je moet wel minimaal 2 jaar het B rijbewijs hebben en een MBO-2 diploma bezitten. Kom gerust binnen lopen.

Houdt de website in de gaten voor onze volgende inloopsollicitaties