Warehousing

Moderne warehousing

Duurzaamheid en innovatie zitten bij Kempen Transport in de genen. Bij ons gaan distributie, expeditie en transport dan ook hand-in-hand met warehousing. Al deze aspecten zijn bij ons perfect op elkaar afgestemd. Verse producten zijn immers niet altijd onderweg en gekoelde warehousing is dan de perfecte locatie voor ompakking, labeling en kwaliteitscontroles van groente en fruit. Uiterst moderne warehousing in alle wenselijke temperaturen staan continu tot uw beschikking voor tijdelijke opslag en efficiënt voorraadbeheer. Wij leveren als de klant het vraagt. Snel en betrouwbaar. Dag mag u verwachten van Kempen Transport.

Coldstore opslagfaciliteiten

Wat er ook gebeurt, de versheidgarantie van geconditioneerde groente en fruit blijft bij Kempen Transport altijd gewaarborgd. Door het gebruik van high-level geautomatiseerde coldstore opslagmogelijkheden zijn wij in staat uiterst nauwkeurig en efficiënt te werken en bieden wij custom-made oplossingen aan. Bij Kempen Transport wordt niet in problemen gedacht, maar in uitdagingen en dat levert dagelijkse tevreden klanten op.  Dat u dit alles tot in detail kunt volgen via uw persoonlijke klantenportaal, spreekt voor zich. Transparantie is een groot goed bij Kempen Transport en daarom zijn alle deuren voor u altijd geopend.

DIENSTEN

De diensten van Kempen Transport zijn onderverdeeld in de volgende specialismen. Maak een keuze voor meer informatie.

DE KRACHT VAN KEMPEN TRANSPORT

De klok rond staan wij voor u klaar. Onze koeltrailers vinden hun weg zeven dagen per week over de Europese wegen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een kwaliteit en daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Altijd en overal op weg voor u.

Prijs en procedure zijn voor u vanaf dag één helder. Daarover hoeft geen misverstand te bestaan. We doen wat we zeggen.

Transparant

Transparantie is een groot goed. Nooit miscommunicatie door heldere en korte lijnen, zowel in onze warehouses, bij de planners als op de weg.

Met het accent op geconditioneerd vervoer is koel, snel en vers wat ons bindt. Voor de klant belangrijk, voor u en ons het streven!

Snel, koel, vers

Altijd volle aandacht voor geconditioneerd vervoer. Koel, snel en vers. Dat is wat de klant wil en dat is voor ons dus een absolute eis.

Omdat geen dag hetzelfde is en de markt ernaar vraagt. Naast onze vaste lijnen leveren wij telkens maatwerk. De klant bepaalt.

Flexibel

Flexibiliteit is bij Kempen Transport geen containerbegrip. Iedere dag is anders en daarom buigen wij altijd mee. De klant bepaalt en wij leveren maatwerk.

Gelegen op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo-Venray. Strategisch dichtbij onze klanten en de A67 en A73.

Logistieke hotspot

Kempen Transport ligt op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo. Geen betere locatie denkbaar voor een perfecte organisatie van geconditioneerd vervoer van groente en fruit.

Zo houdt u zelf zicht op de goederenstroom. Ook kunt u snel en efficiënt uw opdrachten invoeren. Zo werken we prima samen.

Klantportaal

Alle deuren zijn bij Kempen Transport altijd geopend. Zo houden wij samen zicht op de goederenstroom.

Aandacht voor planet, people en profit. De grondbeginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen doen er toe!

MVO

Kempen minimaliseert de impact op ons milieu door hernieuwbare energiebronnnen en emissieloze groene trailers. Altijd bezig met de dag van morgen!

Een in eigen huis ontwikkeld transport systeem dat aan al onze wensen en die van de klanten voldoet.

ICT

Een intelligent en innovatief geautomatiseerd systeem zorgt voor perfecte aansluiting van interne en externe communicatie. Voor een probleemloze samenwerking.

 

Contact

T: +31-77-206 6000
F: +31-77-206 6009
E-mail: info@kempen-transport.nl

Kempen Transport

Venrayseweg 148
NL-5928 RH Venlo
K.v.K. Venlo 12050934