Transport

Koeltransport van groente en fruit

Kempen Transport levert maatwerk door middel van talrijke vaste lijndiensten naar het Duitse achterland en diverse andere Europese landen. Een intelligent en innovatief geautomatiseerd systeem zorgt voor perfecte aansluiting van interne en externe communicatie waardoor ieder proces soepel verloopt. Snel, gebruiksvriendelijk en compleet. Via het klantenportaal komt u snel, probleemloos en veilig in rechtstreeks contact met Kempen Transport. Een snelle afhandeling van orders is altijd een feit en ook eventuele wijzigingen worden flexibel verwerkt. Kempen Transport denkt met u mee en dat zorgt voor een aangename en vlekkeloze samenwerking. U kunt vertrouwen op Kempen Transport. Altijd en overal.

Klantportaal

Via een eigen klantportaal staat u rechtstreeks in verbinding met Kempen Transport. Zo weten we van elkaar wat er gebeurt, gaan we ook samen voor snelheid en kwaliteit. Flexibiliteit in een wereld die iedere dag anders is. Dat geldt ook voor de retourvrachten die wij graag voor onze rekening nemen. Betrouwbaarheid als basis onder al onze diensten. Daarbij willen we u waar kan ontzorgen. Onze warehousing biedt daartoe prima, aanvullende mogelijkheden. Kempen Transport denkt mee, doet mee!

DIENSTEN

De diensten van Kempen Transport zijn onderverdeeld in de volgende specialismen. Maak een keuze voor meer informatie.

DE KRACHT VAN KEMPEN TRANSPORT

De klok rond staan wij voor u klaar. Onze koeltrailers vinden hun weg zeven dagen per week over de Europese wegen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een kwaliteit en daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Altijd en overal op weg voor u.

Prijs en procedure zijn voor u vanaf dag één helder. Daarover hoeft geen misverstand te bestaan. We doen wat we zeggen.

Transparant

Transparantie is een groot goed. Nooit miscommunicatie door heldere en korte lijnen, zowel in onze warehouses, bij de planners als op de weg.

Met het accent op geconditioneerd vervoer is koel, snel en vers wat ons bindt. Voor de klant belangrijk, voor u en ons het streven!

Snel, koel, vers

Altijd volle aandacht voor geconditioneerd vervoer. Koel, snel en vers. Dat is wat de klant wil en dat is voor ons dus een absolute eis.

Omdat geen dag hetzelfde is en de markt ernaar vraagt. Naast onze vaste lijnen leveren wij telkens maatwerk. De klant bepaalt.

Flexibel

Flexibiliteit is bij Kempen Transport geen containerbegrip. Iedere dag is anders en daarom buigen wij altijd mee. De klant bepaalt en wij leveren maatwerk.

Gelegen op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo-Venray. Strategisch dichtbij onze klanten en de A67 en A73.

Logistieke hotspot

Kempen Transport ligt op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo. Geen betere locatie denkbaar voor een perfecte organisatie van geconditioneerd vervoer van groente en fruit.

Zo houdt u zelf zicht op de goederenstroom. Ook kunt u snel en efficiënt uw opdrachten invoeren. Zo werken we prima samen.

Klantportaal

Alle deuren zijn bij Kempen Transport altijd geopend. Zo houden wij samen zicht op de goederenstroom.

Aandacht voor planet, people en profit. De grondbeginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen doen er toe!

MVO

Kempen minimaliseert de impact op ons milieu door hernieuwbare energiebronnnen en emissieloze groene trailers. Altijd bezig met de dag van morgen!

Een in eigen huis ontwikkeld transport systeem dat aan al onze wensen en die van de klanten voldoet.

ICT

Een intelligent en innovatief geautomatiseerd systeem zorgt voor perfecte aansluiting van interne en externe communicatie. Voor een probleemloze samenwerking.

 

Contact

T: +31-77-206 6000
F: +31-77-206 6009
E-mail: info@kempen-transport.nl

Kempen Transport

Venrayseweg 148
NL-5928 RH Venlo
K.v.K. Venlo 12050934