Over Ons

Efficiëntie en betrouwbaarheid

Natuurlijk is Kempen Transport niet begonnen op Fresh Park Venlo. Daar is de historie van het familiebedrijf simpelweg te lang voor. In 1928 is het bedrijf opgericht door Graad Kempen die met paard en wagen het vervoer verzorgde tussen de kleiwaren-industrie en ijzergieterijen van Tegelen naar Maastricht. Het vervoer en de ladingen zijn in de loop van de decennia veranderd. De efficiëntie en betrouwbaarheid zijn daarentegen permanent hetzelfde gebleven. Met  tevreden klanten continu als start- en eindpunt. Al ruim 90 jaar!

Maatschappelijk betrokken

Kempen Transport is modern, flexibel en met een indrukwekkende transparantie richting de klant. Afspraak is afspraak en woorden zijn automatisch daden. Daar staat Kempen Transport om bekend net zoals de hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid. Het geconditioneerd vervoer van groente en fruit is vandaag de dag vanzelfsprekend méér dan alleen maar snel transport van verse producten. Het elektriciteitsverbruik van Kempen Transport is dan ook voor 100% afkomstig is uit hernieuwbare energiebronnen en ook de inzet van een groeiend wagenpark van geheel emissieloze groene trailers laat zien dat Kempen Transport altijd bezig is met de dag van morgen. Geconditioneerd vervoer van groente en fruit is ons vak, koel en snel onze garantie en uw tevredenheid is onze passie.

OVER ONS

De diensten van Kempen Transport zijn onderverdeeld in de volgende specialismen. Maak een keuze voor meer informatie.

DE KRACHT VAN KEMPEN TRANSPORT

De klok rond staan wij voor u klaar. Onze koeltrailers vinden hun weg zeven dagen per week over de Europese wegen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een kwaliteit en daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Altijd en overal op weg voor u.

Prijs en procedure zijn voor u vanaf dag één helder. Daarover hoeft geen misverstand te bestaan. We doen wat we zeggen.

Transparant

Transparantie is een groot goed. Nooit miscommunicatie door heldere en korte lijnen, zowel in onze warehouses, bij de planners als op de weg.

Met het accent op geconditioneerd vervoer is koel, snel en vers wat ons bindt. Voor de klant belangrijk, voor u en ons het streven!

Snel, koel, vers

Altijd volle aandacht voor geconditioneerd vervoer. Koel, snel en vers. Dat is wat de klant wil en dat is voor ons dus een absolute eis.

Omdat geen dag hetzelfde is en de markt ernaar vraagt. Naast onze vaste lijnen leveren wij telkens maatwerk. De klant bepaalt.

Flexibel

Flexibiliteit is bij Kempen Transport geen containerbegrip. Iedere dag is anders en daarom buigen wij altijd mee. De klant bepaalt en wij leveren maatwerk.

Gelegen op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo-Venray. Strategisch dichtbij onze klanten en de A67 en A73.

Logistieke hotspot

Kempen Transport ligt op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo. Geen betere locatie denkbaar voor een perfecte organisatie van geconditioneerd vervoer van groente en fruit.

Zo houdt u zelf zicht op de goederenstroom. Ook kunt u snel en efficiënt uw opdrachten invoeren. Zo werken we prima samen.

Klantportaal

Alle deuren zijn bij Kempen Transport altijd geopend. Zo houden wij samen zicht op de goederenstroom.

Aandacht voor planet, people en profit. De grondbeginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen doen er toe!

MVO

Kempen minimaliseert de impact op ons milieu door hernieuwbare energiebronnnen en emissieloze groene trailers. Altijd bezig met de dag van morgen!

Een in eigen huis ontwikkeld transport systeem dat aan al onze wensen en die van de klanten voldoet.

ICT

Een intelligent en innovatief geautomatiseerd systeem zorgt voor perfecte aansluiting van interne en externe communicatie. Voor een probleemloze samenwerking.

 

Contact

T: +31-77-206 6000
F: +31-77-206 6009
E-mail: info@kempen-transport.nl

Kempen Transport

Venrayseweg 148
NL-5928 RH Venlo
K.v.K. Venlo 12050934