Expeditie

Heen- en retourvrachten

Het gehele traject van expeditie en op- en overslag is bij Kempen Transport in goede handen. Als leverancier van gekoelde groente en fruit rijden wij dagelijkse met ruim 250 speciale trekkers en trailers door geheel Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Met het oog op duurzaamheid en tarief organiseren wij zowel heen- als terugvrachten en zo houden wij de beladingsgraad hoog en de prijs laag. Zo kunnen wij altijd voldoen aan een integrale benadering voor al uw logistieke wensen en behoeften.

Alle denkbare goederen

Bij Kempen Transport realiseren we ons terdege dat ‘lege’ kilometers veel geld kosten. Als dat dagelijks gebeurt met honderden voertuigen, dan heeft dat ook financiële consequenties voor u. Door een uitgekiend, geautomatiseerd planningssysteem hebben wij het aantal lege kilometers drastisch laten dalen. Zo blijft de balans tussen heen- en terugvrachten gezond.  Daarbij van groot belang om te vermelden dat de retourvracht kan bestaan uit alle denkbare goederen. Dus niet alleen versproducten, maar een zeer breed spectrum aan ladingen is bespreekbaar bij ons. Het kan dus alle kanten op bij Kempen Transport.

DIENSTEN

De diensten van Kempen Transport zijn onderverdeeld in de volgende specialismen. Maak een keuze voor meer informatie.

DE KRACHT VAN KEMPEN TRANSPORT

De klok rond staan wij voor u klaar. Onze koeltrailers vinden hun weg zeven dagen per week over de Europese wegen.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is een kwaliteit en daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Altijd en overal op weg voor u.

Prijs en procedure zijn voor u vanaf dag één helder. Daarover hoeft geen misverstand te bestaan. We doen wat we zeggen.

Transparant

Transparantie is een groot goed. Nooit miscommunicatie door heldere en korte lijnen, zowel in onze warehouses, bij de planners als op de weg.

Met het accent op geconditioneerd vervoer is koel, snel en vers wat ons bindt. Voor de klant belangrijk, voor u en ons het streven!

Snel, koel, vers

Altijd volle aandacht voor geconditioneerd vervoer. Koel, snel en vers. Dat is wat de klant wil en dat is voor ons dus een absolute eis.

Omdat geen dag hetzelfde is en de markt ernaar vraagt. Naast onze vaste lijnen leveren wij telkens maatwerk. De klant bepaalt.

Flexibel

Flexibiliteit is bij Kempen Transport geen containerbegrip. Iedere dag is anders en daarom buigen wij altijd mee. De klant bepaalt en wij leveren maatwerk.

Gelegen op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo-Venray. Strategisch dichtbij onze klanten en de A67 en A73.

Logistieke hotspot

Kempen Transport ligt op Fresh Park Venlo in het hart van de logistieke hotspot Venlo. Geen betere locatie denkbaar voor een perfecte organisatie van geconditioneerd vervoer van groente en fruit.

Zo houdt u zelf zicht op de goederenstroom. Ook kunt u snel en efficiënt uw opdrachten invoeren. Zo werken we prima samen.

Klantportaal

Alle deuren zijn bij Kempen Transport altijd geopend. Zo houden wij samen zicht op de goederenstroom.

Aandacht voor planet, people en profit. De grondbeginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen doen er toe!

MVO

Kempen minimaliseert de impact op ons milieu door hernieuwbare energiebronnnen en emissieloze groene trailers. Altijd bezig met de dag van morgen!

Een in eigen huis ontwikkeld transport systeem dat aan al onze wensen en die van de klanten voldoet.

ICT

Een intelligent en innovatief geautomatiseerd systeem zorgt voor perfecte aansluiting van interne en externe communicatie. Voor een probleemloze samenwerking.

 

Contact

T: +31-77-206 6000
F: +31-77-206 6009
E-mail: info@kempen-transport.nl

Kempen Transport

Venrayseweg 148
NL-5928 RH Venlo
K.v.K. Venlo 12050934